Józef Sadkiewicz
NaturopataDoktor, nauczyciel akademicki, adiunkt na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemiczne PBS w Bydgoszczy w Zakładzie Technologii i Inżynierii Przemysłu Spożywczego. Specjalista ds. żywienia klinicznego i dla sportowców. Zielarz – fitoterapeuta. Magister wychowania fizycznego. Fizjoterapeuta. Hirudoterapeuta. Akupunkturzysta. Aktywnie biorę udział w różnego rodzaju szkoleniach, które pomagają mi szerzyć wiedzę w zakresie medycyny integracyjnej. Szkoliłem się u wybitnych…
Ofra Barelli
Lic. Ac (Izrael)Praktyk medycyny chińską od 2001 roku. Po ukończeniu nauki TCM, kontynuowała naukę na rocznym programie Akupunktury Pni i Gałęzi u Petera Van Kervala, a następnie odbyła 18-miesięczny kurs CCTM, na którym pogłębiła swoje zrozumienie zachodnich patologii przez pryzmat podejścia Pni i Gałęzi. Studiowała akupunkturę pięciu elementów u Yaira Maimona. Przez lata, aż do dziś, kontynuuje…
Natalia Borodina
MDLekarz, gastroenterolog, absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Odessie oraz Uniwersytetu Medycyny Chińskiej w Pekinie. Ponad 10 lat pracowała w klinikach medycyny chińskiej w Chinach. Wykłada w Szwajcarii, Izraelu, Francji, Wielkiej Brytanii i innych krajach. Mówi w językach rosyjskim, chińskim, angielskim.
Andrew Sterman
Ekspert dietetyki chińskiej (USA)Andrew Stermana – zielarz i ekspert dietetyki chińskiej, który chcąc pogłębić swoją wiedzę na temat energetyki oraz leczniczego potencjału żywności rozpoczął w 2001 roku studia nad chińską medycyną, diagnostyką i terapią dietetyczną pod kierunkiem mistrza Jeffreya Yuena. Andrew Sterman jest autorem książki „Welcoming Food: Diet as Medicine for Home Cooks and Other Healers” i obecnie…